Product Documents

Brugervejledning

Timer ADVANCED

Timer til Roller Grill STD

Timeren som er udviklet med den nye rullegrill (Roller Grill STD), bruges til at overholde fødevaresikkerheden, reducere spild samt sikre at pølserne ikke serveres med for lav kernetemperatur. Du kan nemt se, hvilke pølser der er klar til servering, og hvilke der ikke er.

Timeren kan bruges sammen med den nye Roller Grill STD samt eftermonteres på ældre rullegrillmodeller.
Den nye rullegrill har strømudtag til timeren i bunden af maskinen. Til eftermontering på ældre modeller skal du have strøm fra den lokale installation.

Det er nemt at bruge timeren. Når du lægger en pølse på rullegrillen, trykker du på den knap, der passer til pølsens placering på grillen. Knappen vil nu lyse blåt. Når pølsen er klar til servering (ifølge dine egne tests og timerindstillinger) skifter knappen til grøn. Dernæst bliver den gul, og fortæller dig at det er sidste chance for at sælge pølsen. Og så bliver den rød, hvilket indikere at det er tid til at smide pølsen ud.

Alle timerindstillinger bør være baseret på tests lavet med de pølser, du ønsker at sælge fra rullegrillen og selvsagt overholde de nationale regler for tilberedningstemperatur og -tider. Programmering af timeren er beskrevet i brugervejledningen.

Timeren er i øjeblikket kun tilgængelig til rullegrill model RG14-45.

Yderligere information

Udvendige mål (B x D x H)

42,5 x 566 x 40 mm

Vægt

0,8 kg.

Strømoptagelse

0,5 Amp.