Om FKI

Hvem er vi?

Vores stærke position har vi nået ved hele tiden at være tæt på vores kunder. Vi lever os ind i arbejdsforholdene på restauranterne og vi udvikler produkter i rustfrit stål til tilberedning af fastfood, der gør arbejdet enkelt, sikkert og hurtigt, så gæsterne i restauranterne får den bedste oplevelse. Også når udstyret betjenes af nye, u-rutinerede medarbejdere.

Hvor der kræves specielle løsninger eller skal udvikles særlige koncepter, går vi engageret med i udviklingen af udstyr, der passer til opgaven. Ofte sker udviklingen i tæt samarbejde med vores forhandlere og brugere. Vi har for eksempel udviklet vaffeljern, indstikstoastere og energisparefunktion med automatisk sluk på brødristere.

Hos os møder du erfarne branchefolk, og du får hurtig respons. Vi har egen produktion i Danmark og vi har standardprodukter på lager til omgående levering.

Vi yder garanti på alle vores produkter, og vi sikrer effektiv drift gennem et landsdækkende net af servicefolk, med specialuddannelse og certifikat fra FKI. FKI står altid bag med soliditet og høj kompetence.

Historien bag FKI

"
1958

FKI bliver grundlagt

"
1991

FKI skifter virksomheden ejerkreds, da Ingvard Poulsen sammen med tre andre investorer overtager FKI Stålinventar

"
1990’erne

Eksportmarkederne vokser fra rustfrit udstyr til pølsevogne, grillbarer, kantiner, storkøkkener og ikke mindst benzinstationer, og vores markedsandele uden for Danmark vokser

"
1997

FKI flytter vi til større lokaler og samtidig overtager Ingvard Poulsen den samlede aktiekapital

"
2007

2. generation, Søren Poulsen overtager stillingen som adm. direktør. Vi er i dag dominerende på det nordeuropæiske marked for stege- og kogeudstyr, toastere samt serveringstilbehør til fastfood industrien. Derudover er vi repræsenteret i flere europæiske lande, og vi samarbejder med mange velkvalificerede og engagerede distributører verden over

Bæredygtighed

Bæredygtighed og omtanke for klodens ressourcer er vigtigt både for os, for vores leverandører, forhandlere og kunder. Vi tænker altid bæredygtighed ind i vores produktion.

Materialer, transport m.m.

Stål udgør 90% af vores produkter, vi har derfor valgt at bruge stål der indeholder ca. 90% genbrugsstål. Samtidig er producenten af vores stål, Outokumpu, verdens mest miljøvenlige stålproducent.

I samarbejde med vores stålleverandør Lemvigh-Müller har vi reduceret udledningen af CO2 med 90% under transporten i forbindelse med levering af stål.

Når vi sender varer ud til kunder, betaler vi altid et CO2 gebyr, der er med til at finansiere emissionsreduktionsprojekter i samarbejde med “Atmosfair”.

Alt det pap og papir vi bruger til at emballere vores maskiner, er lavet af FCS Certificeret genbrugspapir/-pap.
Strømmen vi bruger på fabrikken, bliver leveret af “AURA”, der leverer grøn strøm (vind, sol, vand).

Alt affald (pap, papir, plast) og skrot (stål) i forbindelse med produktion af vores maskiner bliver selvfølgelig sorteret og genbrugt.

Vi udleder hverken spildevand eller drivhusgasser i forbindelse med produktionen.

Insourcing

Vi har de seneste år lavet store investeringer i ny produktionsteknologi i form af en robotsvejser og en laserskærer. Det har betydet, at vi har kunne trække en række produktionsopgaver hjem på fabrikken, og herved flytte produktion fra produktionsfaciliteter i Østeuropa. Samtidig sparer vi også transport af materialer og halvfabrikata frem og tilbage.

Service

Hvordan kan vi løse problemerne for dig?
Gennem et tæt samarbejde med internationale fødevareproducenter og kunder har vi formået at udvikle os efter kundernes og markedets behov.

Denne know-how har sat os i en position, hvor vi er i stand til at løse præcis det problem, som kunden måtte have.

I Danmark har vi en landsdækkende servicestyrke, som rykker ud, når vores kunder har problemer. Vores servicestyrke består af veluddannede og engagerede montører, som har et bredt kendtskab til fast food industriens maskiner.

Hvis du har behov for service eller reservedele, kontakt os  nedenfor og tryk “1” for service/reservedelssalg.

Projektstøtte fra LAG MANK

1 stk. Liftmaster og Materialebuffer til eksisterende laserskærer er støttet af LAG MANK.

Investeringen vil medføre en lang række fordele og skabe grundlag for hurtigere produktudvikling, reduceret produktionstid, minimere transport fra underleverandører, samt skabe arbejdspladser.

Vi er altid parate, når det drejer sig om udstyr til professionel tilberedning af fastfood. Hos FKI har vi stor viden om branchen og vi engagerer os i at finde de bedste løsninger til hver opgave.