Om FKI Fast Food Teknik a/s

Vores stærke position har vi nået ved hele tiden at være tæt på vores kunder. Vi lever os ind i arbejdsforholdene på restauranterne og vi udvikler produkter i rustfrit stål til tilberedning af fastfood, der gør arbejdet enkelt, sikkert og hurtigt, så gæsterne i restauranterne får den bedste oplevelse. Også når udstyret betjenes af nye, u-rutinerede medarbejdere.

Hvor der kræves specielle løsninger eller skal udvikles særlige koncepter, går vi engageret med i udviklingen af udstyr, der passer til opgaven. Ofte sker udviklingen i tæt samarbejde med vores forhandlere og brugere. Vi har for eksempel udviklet vaffeljern, indstikstoastere og energisparefunktion med automatisk sluk på brødristere.
Hos os møder du erfarne branchefolk, og du får hurtig respons. Vi har egen produktion i Danmark og vi har standardprodukter på lager til omgående levering.

Vi yder garanti på alle vores produkter, og vi sikrer effektiv drift gennem et landsdækkende net af servicefolk, med specialuddannelse og certifikat fra FKI. FKI står altid bag med soliditet og høj kompetence.

Historie

FKI er grundlagt i 1958. I 1991 skifter virksomheden ejerkreds, da Ingvard Poulsen sammen med tre andre investorer overtager FKI Stålinventar. Navnet bliver ændret til FKI Fast Food Teknik a/s, og vi flytter fra Rødovre til Fyn. Op gennem 1990’erne vokser eksportmarkederne for rustfrit udstyr til pølsevogne, grillbarer, kantiner, storkøkkener og ikke mindst benzinstationer, og vores markedsandele uden for Danmark vokser.

I 1997 flytter vi til større lokaler og samtidig overtager Ingvard Poulsen den samlede aktiekapital. I 2007 overtager 2. generation, Søren Poulsen, stillingen som adm. direktør. Vi er i dag dominerende på det nordeuropæiske marked for stege- og kogeudstyr, toastere samt serveringstilbehør til fastfood industrien.

Derudover er vi repræsenteret i flere europæiske lande, og vi samarbejder med mange velkvalificerede og engagerede distributører verden over.

FKI fabrikken i Verninge på Fyn  FKIs fabriksbygninger i Verninge på Fyn.

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud