Job hos FKI

Vi ønsker at være en tiltrækkende arbejdsplads, hvor medarbejderne er i centrum.
Vi værdsætter personlig og faglig udvikling for hver medarbejder, samt et godt arbejdsmiljø som er med til at skabe resultater.

I administrationen beskæftiger vi os med salg, indkøb, IT, økonomistyring og diverse service opgaver. I produktionen beskæftiger vi os med svejsning, montage, kvalitetskontrol og pakning.

Alle uopfordrede ansøgninger bliver læst, men ikke gemt, hvis vi ikke har en matchende stilling pt., da det ikke er tilladt i forhold til persondataforordningen at gemme ansøgninger uden skriftlig tilladelse.

Alle opfordrede ansøgninger, som vi modtager til en opslået stilling, gemmes så længe ansøgnings- og ansættelsesprocessen er i gang. Når den rette medarbejder er fundet, slettes alle modtagne ansøgninger.

Uopfordret ansøginger

Vi ønsker at være en tiltrækkende arbejdsplads, hvor medarbejderne er i centrum. Vi værdsætter personlig og faglig udvikling for hver medarbejder, samt et godt arbejdsmiljø som er med til at skabe resultater.

Vi er altid på udkig efter nye engagerede medarbejdere. Så har du lyst til at arbejde for en virksomhed i udvikling, og hvor der er mange muligheder for både faglig og personlig udvikling. Send en ansøgning til:

FKI Fast Food Teknik a/s
Byghøjvej 5, Verninge
5690 Tommerup

Ledige stillinger

Lærling til svejseafdeling

Vi søger en lærling til vores svejseafdeling.