Pølserister
Pølseristere er uundværligt udstyr, hvis du vil servere varme og sprøde pølser med det helt rigtig knæk for dine kunder. Hvad enten det er i pølsevognen, grillbaren eller på tankstationen, så er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Pølseristerne kan passes ind de fleste steder, både hvis pladsen er trang, men også hvis du har brug for masser af stegekapacitet. Vi har en lang række standardstørrelser, og vi laver også gerne tilpassede løsninger. Den mindste pølserister kan have 25 pølser (18-21 cm) på pladen på samme tid, den største kan klare 80 pølser på pladen af gangen.
FKI pølseristere fås både som bordmodel og indbygningsmodel. Indbygningsmodellerne giver en flot helhedsløsning og en ergonomisk god arbejdshøjde. Derudover findes der to varianter af bordmodellen. Den ene variant er med skrå front, og den anden har lodret front.
En FKI pølserister er robust og rengøringsvenlig, og du får en pølserister, som kan holde i mange år. Den er samtidig nem at betjene, så du er sikker på, at dine medarbejdere kan bruge udstyret.
Indbygningsristerne er udstyret med en vredspærrer, som søger for at temperaturen ikke kommer over ca. 150 °C. Det sikrer, at stegefladen ikke bliver for varm, for det kan medføre en eventuel skævhed i panden. Med vredspærren er du sikker på, at stegefladen ikke vrider sig og forårsager at indbygningsristeren ikke længere passer ordentligt i udskæringshullet i bordpladen.
Pølseristerne fås med to eller tre varmezoner, afhængig af apparatets størrelse. Varmezonerne er placeret enten højre/venstre/midt delt eller for og bag. Varmezonerne kan indstilles med hver sin temperatur, og det giver flere anvendelsesmuligheder. Du kan fx bruge den ene varmezone til at tilberede pølserne og den anden zone til at holde dem varme efterfølgende. Eller du kan bruge varmezonerne til forskellige typer pølser, som skal tilberedes ved forskellige temperaturer. Varmegraderne indstilles nemt ved hjælp af termostatregulatorer. Det tager ca. 30 minutter for pølseristeren at varme op.