Kundetilpasning
Fra idé til færdigt specialprodukt
Hos FKI forstår vi, at standardløsninger ikke altid er nok. Derfor tilbyder vi en fleksibel customize-service, hvor vi hurtigt omsætter dine idéer til færdige prototyper. Vores ”in-house” udvikling af både konstruktion, elektronik og software giver os fuld kontrol over hele processen – fra de første skitser til det færdige produkt.
Denne tætte integration betyder, at vi kan reagere hurtigt, optimere undervejs og sikre, at hver detalje lever op til dine krav. Med korte beslutningsveje og egne specialister i huset kan vi reducere leveringstiden markant, samtidig med at vi fastholder en høj kvalitet.
Vi har stor erfaring med at udvikle og producere små serier af specialprodukter, der er skræddersyet til netop dine behov. Det kan være alt fra unikke funktionsløsninger og tilpasninger af eksisterende modeller til helt nye designs, udviklet fra bunden. Uanset opgavens omfang arbejder vi altid ud fra en kombination af teknisk præcision, funktionalitet og holdbarhed – uden at gå på kompromis med design eller brugervenlighed.

Kundeprojekter

Indstik Toaster
til juice-virksomhed

Smash Burger presse
til NOAHs

Avanceret rullegrill
til Orlen Polen

Roller Grill Atria 2.0
Atria/Sibylla Concept

Vegansk Pølserister og Rullegrill

Sort udstyr
til DDL og Circle K

Indbygnings Pølserister og Rullegrill
til Biltema

Rulle grills og Pølseristere
Udstyr i kundetilpassede størrelser

GLBT-UKV Conveyor Grill
til kædekunde

Bro med udtræk
til begrænset plads
Kompakt specialtoaster til nyt morgenmadskoncept
En kunde havde brug for en toaster, der kunne karamellisere boller til et nyt morgenmadskoncept. Da der var begrænset plads, var det vigtigt, at maskinen fyldte så lidt som muligt. Vi valgte derfor en løsning, hvor kundens eksisterende toaster kunne placeres oven på den nye maskine.
Toasteren skulle både kunne karamellisere og lune bollerne så hurtigt som muligt. Fra vi modtog briefingen, til den første prototype stod klar, gik der cirka tre uger. Maskinen kan karamellisere boller på blot 30-40 sekunder.

Integreret pressearm til effektiv Smash Burger produktion
NOAHs, et take-away-koncept, havde brug for en løsning, der kunne aflaste medarbejderne ved tilberedning af smashburgere. Normalt presses burgeren manuelt med en håndholdt presse, hvilket både er tidskrævende og fysisk belastende.
Efter et par besøg i køkkenet udarbejdede vi et oplæg til en integreret pressearm, der både kan presse burgerne og dreje, så hele panden kan fyldes. Det giver en hurtigere og mere effektiv produktion. Der gik under to måneder fra første møde til den færdige løsning var i brug i køkkenet.

Avanceret rullegrill til Orlen Polen
Vi blev af den polske benzinkæde Orlen udfordret på at udvikle en rullegrill med mere præcis varmestyring, som samtidig kunne sikre, at pølserne altid blev serveret varme og inden for den lovmæssige tid, de må ligge på grillen.
Vi startede med at udvikle et fuldt autonomt system, der ved hjælp af AI kunne styre opvarmningen, registrere hvornår pølserne var klar til salg, og overvåge, hvor længe de havde ligget på grillen. På den måde kunne vi sikre optimal fødevaresikkerhed og samtidig minimere spild. Vi nåede til proof of concept, men løsningen viste sig at blive for omkostningstung.
Projektet resulterede dog i en elektronisk styret rullegrill med forbedrede varmeegenskaber og mere præcis styring. Derudover udviklede vi en timer, der kan programmeres til at indikere, hvornår pølserne er for kolde til salg, hvornår de er klar, hvornår det er sidste chance for salg og hvornår de skal kasseres.

Atria 2.0 Rullegrill
For vores kunde Atria/Sibylla Concept udviklede vi i samarbejde med et designhus en rullegrill, der skulle friste kunderne til at bestille hotdogs ved at præsentere pølserne mere indbydende og synligt, så snart de trådte ind i butikken.
Løsningen blev at placere grillen på skrå, så pølserne kom tættere på kundernes synsfelt. Samtidig blev der installeret rødt lys under pølserne for at simulere en autentisk grilloplevelse. Grillen kunne både stå fladt for lettere adgang ved påfyldning af produkter og skråtstilles for en optimal præsentation.

Vegansk og konventionel rullegrill – adskilt tilberedning
Med den stigende efterspørgsel på veganske produkter blev vi af en kunde bedt om at udvikle en løsning, der kunne adskille konventionelle pølser fra veganske pølser under tilberedning.
I pølseristeren løste vi opgaven ved at indføre en fysisk opdeling af panden med en barriere, der forhindrer kontakt med animalsk fedt. For vores rullegrills udviklede vi en tilsvarende barriere med en tætning, der sikrer, at fedt fra de konventionelle pølser ikke kan løbe over til de veganske produkter.
Fra vi modtog opgaven, til vi kunne præsentere en færdig løsning for kunden, gik der cirka en måned.

Sort udstyr til DDL og Circle K
Ved ombygningen af deres tankstationer ønskede både Circle K og Esso Norge/Deli de Luca et mere eksklusivt udtryk i butikkerne. De ville væk fra det industrielle look, som rustfrit stål giver, og i stedet have sort udstyr.
Efter at have undersøgt markedet for mulighederne for at farve vores maskiner sorte, testede vi flere løsninger. Til sidst fandt vi frem til at bruge den teflon, vi allerede anvender på vores pander og ruller. Teflonen er både varmebestandig og fødevaregodkendt, hvilket gjorde den til den ideelle løsning fremfor maling eller pulverlakering.
Fra vi modtog opgaven, til vi kunne præsentere en færdig løsning for kunden, gik der cirka en måned.

Nedbyggede pølseristere til Biltema
I forbindelse med renoveringen af Biltemas restauranter i Skandinavien har vi leveret en løsning med nedbyggede pølseristere. Det giver både lettere rengøring og en mere elegant præsentation af produkterne over for kunderne.
Da risterne er placeret helt fremme i disken, har vi samtidig leveret en fjernbetjent styring, der kan monteres tæt på personalet for nem og effektiv betjening.

Rullegrill og rister til Circle K i specialmål
I forbindelse med ombygningen af deres butikker udskiftede Circle K alle diske med hotdogudstyr. Det betød, at standardudstyr ikke længere passede, hvis pladsen skulle udnyttes fuldt ud.
På blot to uger producerede vi tre nye rullegrills og tre nye pølseristere, tilpasset de nye diskmål. Løsningen gav et flot, strømlinet udtryk og sikrede, at der ikke gik plads til spilde.
Gennem årene har vi leveret mange specialtilpasninger af udstyr for at optimere pladsudnyttelsen i diske – både til kunder, der kun har brug for enkelte specialenheder, og til dem, der skal bruge større serier.

GLBT-UKV Conveyor Grill
Da flere af vores kædekunder efterspurgte en bøfsteger der ikke måtte fylde for meget men også kunne stege burgerbøffer uden at man behøvede at installere udsugning, fik vi ideen til vores ”GLBT-UKV Conveyor Grill” som en løsning til mindre benzinstationer og ”Convenience” butikker der gerne ville tilbyde deres kunder burgere.
Maskinen tilbereder burgerbøffer fra frost perfekt og ens hver gang, og sammen med en toaster har man på meget lidt plads en lille burgerfabrik, Grillen fylder kun 450 x 750 mm og har et indbygget emfang med kulfilter, så man ikke behøver at investere i udsugning.
Specialbro til dobbelt kapacitet i begrænset plads
Flere kunder har begrænset plads i deres diske, men ønsker samtidig øget kapacitet. Til disse kunder har vi udviklet en specialbro, hvor man kan placere to pølseristere eller rullegrills oven på hinanden. Den nederste kan trækkes ud, så man nemt kan komme til pølserne, samtidig med at der bevares tilstrækkelig plads i højden til de fleste standarddiske.

Vores forhandlere
Vi har en del forhandlere i Danmark og Europa der forhandler vores produkter. Er du interesseret i at købe vores produkter, kan du finde dem ved at klikke på knappen.