FKI FRYER STANDARD Single Floor

Ny friture med elektronisk temperaturstyring og nem betjening

FKI FRYER STANDARD er en elektronisk friture med elektronisk termostat. Friturens kraftige varmelegemer og elektroniske temperaturføler giver dig en hurtig opvarmning af fritureolien. Olietemperaturen indstiller du nemt til den ønskede temperatur, med intervaller af 5°C fra 100°C til 180°C. Frituren er nem at gå til og kræver ingen programmering. Du tænder den, lader olien varme op til den valgte temperatur, og du er klar til at fritere.

Frituren er både rengøringsvenlig og nem at servicere. Varmelegemet kan løftes op, så det er nemt at rengøre karret. De dybe kar sikrer at oliestænk minimeres.

Du tilbereder nemt pommes frites, fiskefileter, grillkylling, forårsruller m.m. i en FKI FRYER STANDARD. Med trykknapperne ændrer du hurtigt på temperaturindstillingen, så den passer til den madvare, du skal fritere.

Design og sikkerhedsfeatures er det samme som på FKI FRYER ADVANCED modellerne. Forskellen er styringen og programmering, som er mere simpel på denne model.

 

Nem betjening 

Få knapper på displayet gør betjeningen nem og hurtig.
Hurtig ændring af temperaturen – kræver kun få tryk på +/- knapper.
Eco funktion – temperaturen bliver sænket til 100 °C, indtil man igen trykker på Eco knappen og olien varmes op til den indstillede temperatur.
Få vist aktuel olietemperatur i displayet.

 

Brugervenlig

Ergonomisk kar med afdrypningskant.
Hældning i bunden af kar, så olien nemt kan løbe ud.
Større håndtag til nemmere åbning af haner i bunden af kar.

 

Sikkerhed

FKI FRYER STANDARD er udstyret med ekstra sikkerhedselementer for at forebygge, at fritureolien antænder. I situationer hvor man tømmer karret for olie og/eller løfter varmesektionen op for at gøre rent, sørger en sikkerhedsanordning for, at man undgår/minimerer risikoen for at antænde olien.

 

Service

Let rengøring af frituren.
Nem adgang til elektronik fra fronten af maskinen.
Modellen findes med varmelegemer på 9, 15 og 21 kW.

Yderligere information

Teknisk data dimensioner (BxDxH)

352 x 655 x 880 mm

Friture kar/liter

1 kar / 16 liter

Standard kurve

2 x 1/2

Vægt

44 kg