FKI er årets adoptionsvirksomhed 2021 i Relationsnetværket

december 14, 2021

Siden efteråret 2016 har vi haft et samarbejde med en klasse fra Verninge skole, som to gange om året har været på læringsbesøg hos os. Hvert besøg har haft et tema, fx har vi været omkring kodning og programmering, medarbejderprofiler, måling og vejning, jobsøgning m.m.

Samarbejdet er arrangeret af Relationsnetværket, som står for at finde adoptionsvirksomheder og -klasser, samt være tovholder på samarbejdet. De afholder hvert år en prisuddeling, hvor de kårer årets virksomheder.

I år var FKI modtager af prisen som årets adoptionsvirksomhed. Begrundelsen var blandt andet, at vi har stået for et af de allerbedste adoptionsforløb, med mange besøg over en lang årrække. Vi har igennem forløbet vist, at det ikke kræver en stor virksomhed med mange medarbejderressourcer at have en skoleklasse tilknyttet. Det kræver til gengæld engagerede og motiverede medarbejdere – og det har vi! Børnene har fået indblik i en spændende virksomhed, som både rummer produktion (pladeafd., svejs, montage, lager/forsendelse), en teknisk afdeling og administration, og som har forbindelser til store dele af verden.

Da Verninge Skole kun har klasser til og med 6. årgang, er dette desværre vores sidste skoleår med klassen. Vi håber, at vi kan ”adoptere” en ny klasse, når dette forløb er afsluttet.