Automatisk hæve-/sænkesystem

Automatisér din friture og gør det endnu nemmere at få det gode resultat

Det automatiske hæve-/sænk system gør betjeningen af din friture nemmere og mere sikker. Du undgår at komme i nærkontakt med fritureolien, når du skal tilberede madvarer, og du skal ikke huske på, at få madvarerne op af olien, for det klarer hæve-/sænk systemet for dig.

Det automatiske hæve-/sænkesystem giver dig en lang række fordele. For det første sparer det dig tid og arbejdskraft. Tidligere skulle du manuelt overvåge tiden under din fritering for at opnå perfekte resultater. Med vores automatiske system klares det hele for dig med et tryk på en knap. Du kan nu fokusere på andre vigtige opgaver i køkkenet, mens systemet sørger for at hæve og sænke friturekurvene præcist og i den rigtige tid.

Programmering

  • Systemet tillader, at man kan programmere fra én kurv og op til fire kurve uafhængigt af hinanden i en dobbelt friture.
  • Kurven hænges på bøjlen og når der trykkes på det ønskede program, sænkes kurven automatisk ned i olien. Når den forprogrammerede tid er nået, hæves kurven ud af olien. Kurven hænger på bøjlen og drypper af, indtil maden skal serveres.

Arbejdsmiljø og ergonomi

  • Vores automatiske hæve-/sænkesystem er også et ergonomisk valg. Det minimerer risikoen for personskader forbundet med tunge løft og gentagne bevægelser. Med dette system kan du undgå unødvendige belastninger og skader, samtidig med at du skaber et sikkert arbejdsmiljø for dit personale.

Hæve-/sænkesystemet fås til alle FKI FRYER ADVANCED gulvmodeller.