Bæredygtighed

Bæredygtighed og omtanke for klodens ressourcer er vigtigt både for os, for vores leverandører, forhandlere og kunder. Vi tænker altid bæredygtighed ind i vores produktion.

Materialer, transport m.m.
Stål udgør 90% af vores produkter, vi har derfor valgt at bruge stål der indeholder ca. 90% genbrugsstål. Samtidig er producenten af vores stål, Outokumpu, verdens mest miljøvenlige stålproducent.

I samarbejde med vores stålleverandør Lemvigh-Müller har vi reduceret udledningen af CO2 med 90% under transporten i forbindelse med levering af stål.

Når vi sender varer ud til kunder, betaler vi altid et CO2 gebyr, der er med til at finansiere emissionsreduktionsprojekter i samarbejde med “Atmosfair”.

Alt det pap og papir vi bruger til at emballere vores maskiner, er lavet af FCS Certificeret genbrugspapir/-pap.
Strømmen vi bruger på fabrikken, bliver leveret af “AURA”, der leverer grøn strøm (vind, sol, vand).

Alt affald (pap, papir, plast) og skrot (stål) i forbindelse med produktion af vores maskiner bliver selvfølgelig sorteret og genbrugt.

Vi udleder hverken spildevand eller drivhusgasser i forbindelse med produktionen.

Insourcing
Vi har de seneste år lavet store investeringer i ny produktionsteknologi i form af en robotsvejser og en laserskærer. Det har betydet, at vi har kunne trække en række produktionsopgaver hjem på fabrikken, og herved flytte produktion fra produktionsfaciliteter i Østeuropa. Samtidig sparer vi også transport af materialer og halvfabrikata frem og tilbage.

            

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud