Pølsevogn

En pølsevogn er udstyret med koge- og stegeudstyr, som kan lave de klassiske serveringer; ristede og kogte pølser, hotdogs, franske hotdogs, brød m.m. Vi har det nødvendige udstyr til din pølsevogn, og vi kan opfylde de fleste ønsker til udstyr.

Uanset hvad du vælger at servere, kan du få det meste af FKIs udstyr i flere størrelser, så det passer ind i netop din pølsevogn.

Se vores andre modeller under Produkter.

Vores forslag

Pølsekoger

Pølsekogeren er ideel til tilberedning af de klassiske pølser, som serveres med brød og diverse tilbehør. Pølsekogeren fås i flere størrelser og modeller, og både som bordmodel og til nedbygning i bordplade.

Se produkter  

Pølserister

En pølserister er fast inventar i den klassiske pølsevogn. Den sørger for varme og sprøde ristede pølser til kunderne, og to varmezoner gør det muligt at riste pølserne på den ene zone, og efterfølgende holde dem varme på den anden zone.

Se produkter  

Brødrister

Unitoasteren kan varme mange forskellige typer brød, og den er især god til pølsebrød og brød til franske hotdogs. Den fås i to forskellige størrelser og med variabel hastighed på båndet, som brødene lægges på.

Se produkter  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud