Convenience

Mange kunder bliver fristet af madvarer, når de alligevel er på tankstationen eller i conveniencebutikken. Det kan du udnytte ved at sælge mad, som er pænt præsenteret og dufter godt i butikken.

Kunderne fristes til at stille den lille sult, når de alligevel er inde for at købe noget andet. Tankstationer og conveniencebutikker står for en stor andel af fastfood salget, og kunderne kan hurtigt og nemt købe et hurtigt måltid.

Se vores andre modeller under Produkter.

Vores forslag

Pølserister

Pølseristeren findes i mange størrelser og variationer. En pølserister der kan bygges ned i bordpladen, forbedrer den ergonomiske arbejdsstilling, og samtidig giver den en god præsentation af produkterne, så kunderne kan se, hvordan pølserne tilberedes.

Se produkter  

Toaster

En klaptoaster kan bruges til at varme forskellige typer af brød, samt til at lave panini, toast og varme sandwiches. Den opfylder derfor flere formål, og er praktisk i en conveniencebutik eller et lille køkken, hvor pladsen er trang.

Se produkter  

Rullegrill

En rullegrill sikrer en jævn tilberedning pølserne, og de kan passe sig selv, mens de ristes. Pølserne vendes automatisk i langsomt tempo, og de er samtidig pænt præsenteret for kunden.

Se produkter  

Brødrister

Unitoasteren fås i flere varianter og størrelser, og den kan løse mange brødristningsopgaver. Unitoasteren er samtidig meget stabil i drift, og den har en lav levetidsomkostning.

Se produkter  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud