Hotdogkoncepter til ethvert behov

Vores koncepter til tilberedning af hotdogs viser et bredt udvalg af udstyr til tilberedning af hotdogs. De er baseret på vores mange års erfaring med branchen, og hvad der skal til for at imødekomme kundernes efterspørgsel.
Læs mere om hvert koncept herunder eller i vores hotdogkoncept_brochure.

Disk med FKI udstyr i conveniencebutik

Convenience

Mange kunder bliver fristet af madvarer, når de alligevel er på tankstationen eller i conveniencebutikken. Det kan du udnytte ved at sælge mad, som er pænt præsenteret og dufter godt i butikken.

Kunderne fristes til at stille den lille sult, når de alligevel er inde for at købe noget andet. Tankstationer og conveniencebutikker står for en stor andel af fastfood salget, og kunderne kan hurtigt og nemt købe et hurtigt måltid.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Convenience  
Disk i grillbar / pølsevogn

Pølsevogn

En pølsevogn er udstyret med koge- og stegeudstyr, som kan lave de klassiske serveringer; ristede og kogte pølser, hotdogs, franske hotdogs, brød m.m.

Vi har det nødvendige udstyr til din pølsevogn og vi kan opfylde de fleste ønsker til udstyr. Uanset hvad du vælger at servere, kan du få det meste af FKIs udstyr i flere størrelser, så de passer ind i netop din pølsevogn.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Pølsevogn  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud