Tilbehør til FKE friturer

Tilbehøret til FKE frituremodellerne omfatter både midler til forlængelse af oliens levetid og til nemmere og mere sikker betjening af maskinen, samt friturekurve og pommes frites varmere.

Tilbehøret til FKE friturer giver en række muligheder i forhold til din brug af frituren, og ikke mindst selve brugeroplevelsen.

Vores udvalg

Olierensningssystem

Få din fritureolie til at holde længere og bevare kvaliteten med olierensningssystemet, som passer til et udvalg af friture-gulvmodellerne.

Se produkter  

Hæve-/sænk system

Hæve-/sænk systemet kan monteres på alle elektroniske friturer. Systemet sørger for automatisk at sænke friturekurven med indhold ned i og op af den varme olie.

Se produkter  

Pommes frites varmer

Pommes frites varmeren holder kortvarigt friturestegt mad varmt, så det er klar til servering. Fås både i en bordmodel og en gulvmodel.

Se produkter  

Friturekurve

Kurvene fås i to størrelser. De er lavet af kraftigt materiale og er udstyret med håndtag i gummi, som giver et bedre greb og bedre varmeafledning.

Se produkter  

Magnesol XL pulver

Daglig brug af Magnesol XL i olierensningen giver din fritureolie en længere levetid, og oliens kvalitet bevares i længere tid.

Se produkter  

MagiClean rensepulver

MagiClean rensepulver gør det nemt at holde friturekarret rent og pænt. Det fjerner olierester og fedt fra karret, og holder frituren pæn længere.

Se produkter  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud