Friturer i mange modeller

Vi har et bredt udvalg af friturer, og herunder kan du læse mere om vores elektroniske modeller. Vores elektroniske friturer findes i modeller til bord og gulv.

FKE bordfriture

Bordmodeller

FKE friturer til placering på et bord, er en god løsning, hvis pladsen er lidt trang, og der er behov for en kraftig friture med nem betjening. Bordmodellerne fås i forskellige størrelser, med et eller to kar, og med forskellige antal kilowatt i varmelegemerne.

Du får en bordfriture, som er stabil i drift og har en lav levetidsomkostning. Den opfylder alle krav til hurtighed og effektivitet i køkkenet eller grillbaren.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Bordmodeller  
FKE friturer

Gulvmodeller

FKE gulvfriturer gør arbejdet med tilberedning af friteret mad nemt og håndterbart. Du laver hurtigt pommes frites, nuggets, fiskefileter og lignende til dine kunder, og de får sprøde og veltilberedte madvarer serveret.

FKE gulvmodel friturer er udstyret med kraftige varmelegemer, og derfor går både opvarmning af olien og selve friteringen hurtigt. FKE modellerne er elektronisk styret. Det gør maskinerne nemme at betjene og du kan programmere op til seks forskellige friteringstider.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Gulvmodeller  
FKE hæve-sænk system til elektroniske friturer

Tilbehør

Tilbehøret til FKE frituremodellerne omfatter både midler til forlængelse af oliens levetid og til nemmere og mere sikker betjening af maskinen, samt friturekurve og pommes frites varmere.

Tilbehøret til FKE friturer giver en række muligheder i forhold til din brug af frituren, og ikke mindst selve brugeroplevelsen.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Tilbehør  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud