Volumen

Har du brug for at lave mange burgere på kort tid? Det kan du med kombinationen af en stor kontaktgrill, der steger 12 stk. 200 g. bøffer på 140 sekunder, og en rototoaster, der opvarmer og karamelliserer en burgerbolle på 30 sekunder.

En kraftfuld friture med hæve/sænk system sikrer samtidig den fuldendte burgeroplevelse med sprøde pommes frites som tilbehør. Også her er du med en kraftig maskine sikret hurtig tilberedning, som kan holde trit med burgerproduktionen. Både kontaktgrillen og frituren giver lyd i form af en alarm, når tilberedningen er færdig, og du er derfor sikker på, at madvarerne ikke over-tilberedes. Frituren med hæve/sænk system hæver kurvene op af fritureolien, når friteringen er færdig.

Se vores andre modeller under Produkter.

Vores forslag

Turbomatic kontaktgrill

Turbomatic kontaktgrillen er automatisk, og du opnår enkelt og sikkert den korrekte stegekvalitet på dine bøffer. Du kan programmere tre forskellige stegetider på hver stegezone, og kontakgrillen fås i fire forskellige størrelser. En alarm meddeler, når stegningen er færdig (kan indstilles i lydstyrke eller slås helt fra).

Se produkter  

Gulvfriture

Kraftig friture med automatisk hæve/sænk af friturekurvene. Den elektroniske friture sikrer nem betjening og hurtig tilberedning af madvarerne. To dybe kar giver mulighed for stor volumen og fleksibilitet i tilberedningen.

Se produkter  

Rototoaster

Rototoasteren karamelliserer en burgerbolle på 30 sekunder. Maskinen kan indstilles, så den passer til burgerbollernes tykkelse. Maskinen egner sig kun til hvide burgerboller med sukkerindhold.

Se produkter  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud