Pladsoptimering

Du har måske allerede et lille madserveringssted, takeaway, benzinkiosk eller lignende, og vil gerne udvide sortimentet med et ekstra tilbud til kunderne, og opnå en ekstra indtjening. Det kan du med vores pladsoptimerede burgerkoncept.

Du behøver ingen ekstra udsugning, og kun et minimum af plads til udstyret. På meget lidt plads kan du lave en lille burgerfabrik, som kan dække kundernes efterspørgsel. Udstyret sikrer dig en nem og hurtig tilberedning af både burgerbøffer og burgerboller.

Se vores andre modeller under Produkter.

Vores forslag

Båndsteger

Båndstegeren er klar til brug uden ekstern udsugning. Maskinen har et patenteret luftrensningssystem, der renser stegeosen gennem filtre, så der ikke efterlades lugtgener i rummet.  Maskinen steger hurtigt maskinformede frosne hamburgere, og den har variabel båndhastighed, så du opnår et perfekt stegeresultat uanset tykkelsen på netop dine hamburgere.

Se produkter  

Rototoaster

Rototoasteren giver burgerbollerne en karamelliseret og sprød skæreflade. Den kan indstilles, så den passer til burgerbollernes tykkelse, og det tager kun 30 sekunder at varme en burgerbolle i maskinen. Maskinen egner sig kun til hvide burgerboller med sukkerindhold.

Se produkter  

Bordfriture

Med en bordfriture kan du servere varme sprøde pommes frites som tilbehør til burgerne. En elektronisk friture opfylder kravene til hurtig opvarmning, den er praktisk i brug, og det er nemt at holde rent omkring frituren. Opvarmningen af fritureolien styres elektronisk, og du kan programmere op til seks forskellige friteringstider. Kræver udsugning.

Se produkter  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud