Classic

Vil du have burgerkoncept med fuld fleksibilitet, er det “Classic” konceptet, du skal gå efter til din restaurant eller grillbar. Her kan du stege næsten alt, hvad du har lyst til at komme i burgeren, på stegepladen og du kan fokusere på detaljerne og tilberedningen.

Fx kan du stege både bøffer, bacon, grøntsager m.m. på stegepladen, og du kan smelte osten oven på hamburgeren på den helt klassiske måde, mens hamburgeren ligger på stegepladen. Burgerbollerne ristes nemt i brødristeren, hvor de blot skal lægges på båndet. Brødristeren er fleksibel i brug, både i forhold til hvilken type brød du vil riste, og hvor længe det skal ristes. Frituren sørger for hurtig tilberedning af pommes frites, løgringe m.m., som hører til en god burger, der er lidt ud over det sædvanlige.

Se vores andre modeller under Produkter.

Vores forslag

MAXI stegeplade

En MAXI stegeplade kan opfylde behovet for fleksibilitet og perfekt stegning hver gang. MAXI stegepladen er robust og har indbygget stænkskærm, som letter rengøringen omkring stegepladen. Den er både bruger- og rengøringsvenlig. Stegepladerne fås både som MAXI og standard (standard er uden indbygget stænkskærm) i forskellige størrelser og med to eller tre varmezoner.

Se produkter  

Brødrister

Unitoasteren er en kompakt og pålidelig brødrister, som varmer burgerboller hurtigt og nemt. Den kan også bruges til andre typer brødprodukter, og det gør den meget fleksibel i brug. Brødristeren fås i to størrelser og med fast eller variabel båndhastighed.

Se produkter  

Gulvfriture

Kraftig elektronisk friture, som fås i flere forskellige størrelser. Betjeningen er nem og sikrer hurtig tilberedning. Du får en fleksibel friture med dybe kar, som kan lave sprøde pommes frites, løgringe og meget andet.

Se produkter  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud