Burgerkoncepter til ethvert behov

Vi har sammensat tre forskellige burgerkoncepter med fokus på hvert sin type forretning. Udstyret er nøje udvalgt til at dække de tre forretningstyper, vi støder mest på. Brug forslagene til inspiration eller lige som de er.
Læs mere om hvert koncept herunder eller i vores burgerkoncept_brochure.

Burgerkoncept pladsoptimering

Pladsoptimering

Du har måske allerede et lille madserveringssted, takeaway, benzinkiosk eller lignende, og vil gerne udvide sortimentet med et ekstra tilbud til kunderne, og opnå en ekstra indtjening. Det kan du med vores pladsoptimerede burgerkoncept. 

Du behøver ingen ekstra udsugning, og kun et minimum af plads til udstyret.På meget lidt plads kan du lave en lille burgerfabrik, som kan dække kundernes efterspørgsel. Udstyret sikrer dig en nem og hurtig tilberedning af både burgerbøffer og burgerboller.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Pladsoptimering  
se vores pølsekoger

Volumen

Har du brug for at lave mange burgere på kort tid? Det kan du med kombinationen af en stor kontaktgrill, der steger 12 stk. 200 g. bøffer på 140 sekunder, og en rototoaster, der opvarmer og karamelliserer en burgerbolle på 30 sekunder.

En kraftfuld friture med hæve/sænk system sikrer samtidig den fuldendte burger-oplevelse med sprøde pommes frites som tilbehør. Også her er du med en kraftig maskine sikret hurtig tilberedning, som kan holde trit med burgerproduktionen.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Volumen  
Burgerkoncept "classic"

Classic

Vil du have et burgerkoncept med fuld fleksibilitet, er det ”Classic” konceptet, du skal gå efter til din restaurant eller grillbar. Her kan du stege næsten alt, hvad du har lyst til at komme i burgeren, på stegepladen og du kan fokusere på detaljerne og tilberedningen.

Fx kan du stege både bøffer, bacon, grøntsager m.m. på stegepladen, og du kan smelte osten oven på hamburgeren på den helt klassiske måde, mens hamburgeren ligger på stegepladen. Burgerbollerne ristes nemt i brødristeren, hvor de blot skal lægges på båndet.

SE VORES UDVALG INDEN FOR Classic  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud