FKI’s historie

FKI grundlægges i 1958 af Flemming K. Ibsen. I 1991 skifter virksomheden navn til FKI Fast Food Teknik, da Ingvard Poulsen sammen med tre andre investorer vælger at overtage det konkursramte FKI Stålinventar. Samme år flytter fabrikken fra Rødovre til Fyn.

Op gennem 1990´erne vokser eksportmarkederne for rustfrit udstyr til pølsevogne, grillbarer, kantiner, storkøkkener og ikke mindst benzinstationer, og virksomhedens markedsandele udenfor Danmark vokser. I oktober 1997 flytter FKI til større lokaler på Byghøjvej 5 i Verninge, hvor den i dag har til huse. Ingvard Poulsen overtager den samlede aktiekapital.

Virksomheden vokser støt, og i 2004 bygges endnu en produktionshal til. Samlet dækker FKI´s bygninger et areal på næsten 2500 kvadratmeter.

I 2007 overtager 2. generation Søren Poulsen stillingen som adm. direktør samt ansvaret for den daglige ledelse. Virksomheden er i dag dominerende på det nordeuropæiske marked for stege- og kogeudstyr, toaster samt serveringstilbehør til fast food industrien.

Desuden er FKI repræsenteret i flere europæiske lande og samarbejder med mange velkvalificerede og engagerede distributører verden over.

Rufen Sie uns an unter +45 64 75 10 66 oder fordern Sie ein kostenfreies Angebot von uns an