Cykel / mobilt udstyr

Vi kan hjælpe med mange ting. Om det skal være et stort eller lille set-up, betyder ikke det store for os. Fx er vores cykel et godt eksempel på, at vi kan lave nogle anderledes ting. Den er nem at komme rundt med, og kan bruges til events og festivaler, hvor “maden kommer til kunderne” i stedet for omvendt.

Så hvis du står og mangler et lille eller fleksibelt set-up, som er nemt at transportere, kan vi lave en løsning til dig.

Se vores andre modeller under Produkter.

Vores forslag

Pølsekoger

En pølsekoger som bygges ned i bordpladen, optager meget lidt plads, og passer perfekt i indretningen af en “mad-cykel”. Indbygningsmodellerne fås i flere forskellige størrelser, og hvis en bordmodel passer bedre i indretningen, så klarer vi også den.

Se produkter  

Pølserister

En lille pølserister er nem at flytte rundt på, da den hverken fylder eller vejer meget. Det gør den ideel til det mobile køkken, tilberedningsvogn eller mad-cykel. Den fås i flere forskellige størrelser og modeller.

Se produkter  

Varmeskuffe

En varmeskuffe til brødene er optimal til den lille mobile “pølsevogn”, hvor det er sværere at have en brødrister med rundt, og derudover bruger varmeskuffen meget mindre strøm.

Se produkter  

Ring til os på telefon 64 75 10 66 eller bliv kontaktet og få et gratis tilbud