Brötchen-Toaster

FKI Unitoaster, også kaldet en båndrister, er vores mest solgte brødrister. Den er ideel til at varme pølsebrød, franske hotdog brød, halverede burgerboller og lignende brødprodukter. Båndristeren er kompakt, driftssikker og nem at betjene. Det gør den til en uundværlig maskine i de fleste grillbarer og pølsevogne. Unitoasteren har et ”gitter” bånd, som transporterer brødene gennem maskinen, og når de er nået hele vejen igennem, falder brødene ned i brødbakken under transportbåndet. Oven over transportbåndet har Unitoasteren glasrør/quartsrør med varmetråde, som varmer og rister brødene, imens de bliver ført igennem maskinen.

Båndristeren fås i to forskellige bredder, med 280 mm og 400 mm varmerør. Der kan selvsagt være mere brød på samme tid i 400 mm modellen end i 280 mm modellen. Ud over størrelsen er der ikke forskel på de to modeller. Begge bredder fås også med variabel båndhastighed og/eller som Eco (energibesparende) model. Unitoasterne har som standard en spareknap (dog ikke Ecomodellen, som klarer det hele automatisk). Trykker du spareknappen over på ”I” stopper båndet med at køre og de to bagerste varmerør (ud af i alt fire) slukker. Når spareknappen trykkes tilbage på ”II” kører båndet igen, og alle varmerør er tændt.

UT 280 Eco

UT 280

Bandbreite 280 mm

View product  
UT 400 V

UT 400

Bandbreite 400 mm

View product  

Båndristeren med variabel hastighed (V) giver dig mulighed for at indstille hastigheden som transportbåndet kører rundt med, til den hastighed som passer til brødet, du skal varme. Det giver dig flere muligheder i forhold til at varme forskellige typer brød i brødristeren, uden at brødet bliver enten brændt eller ikke varmt nok.

Eco-modellen (E) med en effektiv og automatisk strømsparerfunktion kan spare dig op til 70 % af brødristerens strømforbrug. Du kan derfor hurtigt tjene brødristerens pris hjem i sparet strøm. Eco-modellen har en automatisk start/stop funktion, som slukker maskinen helt, når den ikke har været i brug i tre minutter. Herefter bruger maskinen 20 sekunder på at varme op, når du ligger brød i maskinen. Maskinen registrerer ved hjælp af fotoceller, at der ligges brød på båndet, og du skal derfor ikke gøre andet end at ligge brødet på transportbåndet, uanset om maskinen er i gang, eller den har slået fra.